Critica e usoara, sportul e greu.(Anonim)
Prima pagina | Harta site | Contact
Prima pagina | Ramuri sportive | Galerie foto | Galerie video | Stiri LAGUNA | Contact

 • Sectii LAGUNA
  - INOT Constanta
  - TENIS de CAMP
  - BASCHET
  - HANDBAL
  - VOLEI
  - OINA

 • Afilieri
  - FRNPM
  - FR Baschet
  - FR Handbal
  - FR Oina
  - FR Tenis
  - FR Volei

 • Silmat - Echipamente Sportive
  Eurolines Romania
  Nova Travel
  iBuc.ro : Bucataria Online
  EuRoSite : booking system
  CTA.ro : Constanta Online
  TravelSite.ro : Jurnal de calatorie
  SportCT.ro - Informatii sportive

 • Parteneri / LinkExchange
 • Informatii actualizate sectia INOT

  Noutati privind situatia sectiei de natatie CS Laguna Constanta

  Asa cum v-am mentionat in informarea precedenta, am depus memorii la Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sportului si Tineretului si la Federatia romana de natatie si pentatlon modern in care am expus situatia creata la Constanta, mai precis la Palatul Copiilor, cu privire la refuzul nejustificat (din punctul nostru de vedere) de a prelungi contractele de inchiriere.
  Nu ma voi referi la cluburile aflate in aceeasi situatie sau a altor structuri similare care aveau contract de inchiriere cu Palatul Copiilor Constanta, cum ar fi cei care aveau amplasate aparatele de cafea in holurile din incinta, care au parte la randul lor de acelasi tratament.
  Va aduc la cunostinta faptul ca, desi memoriul nostru a fost depus catre directorul general al departamentului juridic din minister, raspunsul a fost primit de la doamna directoare a directiei de informatizare si retea scolara, aceeasi care a trimis, conform celor mentionate in scris de catre noul director numit prin decizia inspectoratului scolar judetean Constanta la Palatului Copiilor Constanta, in persoana dlui Badea Petrisor, profesor detasat de la Liceul Agro-Industrial Palas, dar si a domnisoarei director adjunct (?) Mitan Roxana, profesor la cercul de arta teatrala din Palatul Copiilor, adresa prin care se interzicea prelungirea contractelor legale existente.
  In acest context, va facem precizarea ca in urma consultarilor cu structuri similare din Romania, singura situatie de acest fel se intampla DOAR in Constanta si DOAR la Palatul Copiilor Constanta.
  Avand in vedere faptul ca suntem extrem de contrariati de raspunsul primit, chiar daca acesta nu are legatura mai deloc cu cele prezentate de noi in memoriul adresat forului competent (departamentului juridic al ministerului), raspuns prin care expunerea motivatiei privind refuzul de a prelungi contractele de catre conducerea (!) Palatului Copiilor Constanta este desfiintata, va informam ca ne vom adresa de acum inainte persoanelor cu studii juridice pentru interpretarea si clarificarea situatiei incredibile care s-a creat. Este de neimaginat ca in aceste vremuri, o structura de stat isi permite sa piarda sute de milioane pe luna fonduri extrabugetare din motive numai de conducatorii ei stiute.
  Ne vom abtine in acest moment sa facem aprecieri, pentru ca nu mai intelegem ceea ce se intampla. Este o situatie unica in Romania. Este drept, ca si Palatul Copiilor Constanta, cu cele 10 ha ale sale, este unic in Romania, prin comparatie cu celelalte palate din tara.

  Lucian Hanu
  CS Laguna Constanta

  Listeaza la imprimanta


  1185 vizualizari

  Google
   

  CS Laguna are afiliate la federatiile sportive urmatoarele sectii : inot, handbal, tenis, baschet, volei, oina
  Sport pentru copii in Constanta
  Sport pentru copii in Constanta

  Campionatul National de Volei feminin 2016-2017

  Pentru al doilea an consecutiv, CS Laguna se va afla in competitia nationala de volei rezervata junioarelor si cadetelor. Fetele noastre sunt increzatoare, dupa ce au castigat experienta in primul an ... tot articolul


  Sectia BASCHET

  Grupa prof. Stanasel Ecaterina

  Grupa de sportivi pregatiti de dna prof. Stanasel Ecaterina vor relua antrenamentele incepand cu data de 3 octombrie 2016 dupa urmatorul program : - Luni orele 18:00 - 20:00 - Joi orele 18:00 - ... tot articolul


  Sport pentru copii in Constanta

  Inscrieri sectie volei

  Sala de sport din Sc. Gen. Remus Opreanu (nr. 7), str. Adamclisi

  Incepand cu luna ianuarie 2016 CS Laguna efectueaza inscrieri la sectia volei, pentru copii clasele i-IV. Antrenamentele se vor efectua in sala de sport a Scolii Generale Remus Opreanu (Nr.7), in zile ... tot articolul


  Sport pentru copii in Constanta

  Debut in CN volei feminin - juniori

  Duminica, 4 octombrie, echipa de volei feminin CS Laguna debuteaza in Campionatul National, in deplasare, in meciul cu CSM Danubius Tulcea. Din grupa noastra mai fac parte CSS ACSV DONARIS 2010 GALATI ... tot articolul


  © 2008 - 2016 Cubul Sportiv LAGUNA Constanta

  [x]